Number of the records: 1
Human nutrition and prevention of food-borne diseases
Author Matějíčková, Radka (Author) Title Human nutrition and prevention of food-borne diseases / author Radka Matějíčková, co-author Richard Sovják Other author Sovjak, Richard (Author) Other corp. Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut tropického a subtropického zemědělství Issue stat. Prague : Czech University of Agriculture, 2004 Phys.des. 191 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-213-1144-4 978-80-213-1144-2 Kč 220,00 Note Nad názvem: Czech University of Agriculture Prague, Institute of Tropics and Subtropics. 1. dotisk r. 2007 (20 výt.), 2. dotisk r. 2009 (192 s., 50 výt.). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Subj. Headings výživa člověka * trávicí potíže * alimentární infekce * alimentární intoxikace * prevence onemocnění * 7 human nutrition * 7 indigestion * 7 food-borne infections * 7 food poisoning * 7 prevention of diseases Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Conspect 616 - Patologie. Klinická medicína UDC 612.39 * 613.2 * 616.3-008 * 616.33-002 * 616-022.3:613.2 * 615.9:613.2 * 616-084 * (075.8) Country Czech Republic Language English URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1