Number of the records: 1
Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů
Title Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů / editor Zdeněk Friedmann] Portion of title Příprava pokrmů Other author Friedmann, Zdeněk, 1946- (Editor) Issue stat. Praha : Raabe, c2011 Phys.des. [94] s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86307-33-6 (brož.) : 250.00 Kč Edition Dobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ ; 4 Series/heading Dobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ Note Obsahuje bibliografie Subj. Headings příprava jídel * pracovní výchova * studium a výuka Form, Genre metodické příručky Conspect 37 - Výchova a vzdělávání UDC 641.55 * 371.381 * 371.3 * (072) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 300483 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1