Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník

  1. Author Matejka, Mikuláš (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník / Mikuláš Matejka ; Ze slov. přel. Hana Samková Mikuláš Matejka ; Hana Samková
    Other author Samková, Hana (Translator)
    Issue2. vyd. (1. čes. vyd.).
    Issue stat.Praha : Merkur, 1984
    Phys.des.132 s. : obr. ; 21 cm
    ISBN(Váz.) : 11,50 Kčs
    NoteVazba Václav Šimice
    Subj. Headingspokrmy - příprava - technologie - učebnice stř. odb. učilišť
    UDC641.5
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 29409Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.