Number of the records: 1
Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství
Author Benšová, Diana (Author) Title Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol. Issue stat. Olomouc : Bioinstitut, 2017 Phys.des. 55 stran : ilustrace (převážně barevné), plány ; 30 cm ISBN 978-80-87371-33-6 Kč 99.00 Edition Metodika pro praxi Series/heading Metodika pro praxi (Bioinstitut) Note Název z obálky Obsahuje bibliografii Subj. Headings ovoce * zelenina * zpracování zemědělských produktů * bioprodukty * ekologické zemědělství * farmářství * kvalita potravin * hygiena potravin Form, Genre metodické příručky Conspect 631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie UDC 634.1/.8.076 * 635.1/.8 * 631.56 * 631.57+637]:631.147 * 631.147 * 631.115.1 * 663/664-021.465 * 614.31 * (072) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 370917 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1