Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů
Author Matejka, Mikuláš (Author) Title Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 2. roč. SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník / Mikuláš Matejka ; Ze slov. přel. Hana Samková ; Graf. úprava Květa Kovářová Mikuláš Matejka ; Hana Samková Other author Samková, Hana (Translator) Issue 3. vyd. (2. čes. vyd.). Issue stat. Praha : Merkur, 1989 Phys.des. 132 s. : obr. ; 21 cm ISBN (Váz.) : 11,50 Kčs Note Orig.: Technológia pre 2. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor kuchár-čašník so zameraním čašník. Vazba Václav Šimice Subj. Headings jídla - příprava - technologie - učebnice učilišť stř. odb. UDC 641.5 Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 29409 a Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1