Number of the records: 1  

Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)

  1. TitleSýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) : ČSN EN ISO 5534
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2005
    Phys.des.11 s.
    ISBN196.00 Kč
    EditionČeská technická norma
    Series/heading Česká technická norma
    NoteTato norma nahrazuje ČSN ISO 5534 (57 1003) z června 1996. Třídicí znak 57 1003
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings sýry
    Form, Genre normy
    UDC637.3 * 006.7/.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindStandards
    Call numberLocationSublocationInfo
    NO 23258Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.