Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů. 1. / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
    Other author Otoupal, Pavel, 1935-
    Issue3. přeprac. vyd.
    Issue stat.Praha : Fortuna, 2004
    Phys.des.85 s., [8] s. barev. obr. příl.
    ISBN80-7168-912-2 : 109.00 Kč
    NoteObsahuje bibliografii
    AudienceUčebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
    Subj. Headings kuchařství * jídla
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641/642 * 641.55 * (075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 223725/IPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.