Number of the records: 1
Technologie výroby potravin rostlinného původu
Author Hrabě, Jan, 1943- (Author) Title Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza Other author Rop, Otakar, 1972-2013 (Author) Hoza, Ignác, 1941- (Author) Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Issue Vyd. 1. Issue stat. Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005 Phys.des. 178 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7318-372-2 (brož.) : 161.00 Kč Edition Učební texty vysokých škol Series/heading Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) Note Na obálce vročení 2006. 200 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Subj. Headings potraviny rostlinného původu * výroba potravin * potravinářská technologie Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 613.26 * 663/664 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Copy count 2, currently available 2 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 234739 Půjčovna literatury depozitář J 234739 a Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1