Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů 3

  1. Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
    Issue2., upr. vyd.
    Issue stat.Praha : Fortuna, 2008
    Phys.des.87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7373-032-1 (brož.) : 115.00 Kč
    Subj. Headings jídla - příprava * technologie
    Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641.55 * (075.3) * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 196613/IIIPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů 3

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.