Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů 3
Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author) Title Technologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková Issue 2., upr. vyd. Issue stat. Praha : Fortuna, 2008 Phys.des. 87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7373-032-1 (brož.) : 115.00 Kč Subj. Headings jídla - příprava * technologie Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641.55 * (075.3) * (083.12) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 196613/III Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1