Number of the records: 1
Umění francouzské kuchyně
Author Child, Julia, 1912-2004 (Author) Title Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák Uniform title Mastering the art of French cooking. Česky Cover Title Umění francouzské kuchyně 2 Other author Beck, Simone, 1904-1991 (Author) Kozák, Jan, 1970- (Translator) Issue Vydání první Issue stat. V Brně : JOTA, 2015 Phys.des. 727 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7462-866-5 Kč 598.00 Note Poznámky. Obsahuje rejstřík. Nové revidované vydání Subj. Headings francouzská jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(44) * (035) * (083.12) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 0 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 330649/II Půjčovna literatury místní sklad vypůjčený (until 04.11.2024)
Number of the records: 1