Number of the records: 1  

Nové stereometrické výpočty vinných sudů

  1. Author Kepler, Johannes, 1571-1630 (Author)
    TitleNové stereometrické výpočty vinných sudů : stereometrie Archiméda / autor Johannes Kepler
    Uniform title Nova stereometria doliorum vinariorum. Česky
    Other title Korespondence mezi B. Pascalem a P. de Fermatem
    Other author Vašíček, Karel, 1962- (Author) (Editor) (Commentator for written text) (Publisher) (Translator)
    1792-1856. Geometričeskie issledovanija po teorii parallel‘nych linij. Česky
    1802-1860. Appendix. Česky
    1962- Jak vydat knihu?
    1962- Krátce o fotografii a její historii
    Taylorův polynom
    Issue1. české vydání
    Issue stat.Pardubice : Karel Vašíček, 2021
    Phys.des.325 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 21 cm
    ISBN978-80-903838-5-2 Kč 465.00
    NoteZ francouzštiny, latiny, ruštiny a maďarštiny přeložil Karel Vašíček. Název z obálky. V publikaci faksimile titulní stránky původních vydání z let 1615 a 1945. 175 výtisků
    Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
    Contents alsoGeometrické výzkumy v teorii rovnoběžných čar / Nikolaj Ivanovič Lobačevskij -- Apendix. Teorie prostoru / Janos Bolyai -- Korespondence mezi B. Pascalem a P. de Fermatem -- Jak vydat knihu? / Karel Vašíček -- Krátce o fotografii a její historii / zpracoval Karel Vašíček -- Taylorův polynom / Alexandr Jankov
    Subj. Headings stereometrie * geometrie * vydavatelská činnost * dějiny fotografie * polynomy
    Form, Genre články * studie
    Conspect00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    UDC514.113 * 514 * 655.4/.5+070 * 77(091) * 512.62 * (046) * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 400097Půjčovna literaturymístní sklad
    Nové stereometrické výpočty vinných sudů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.