Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů
Author Brhlík, Eduard (Author) Title Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Graf. úprava KvětaKovářová Other author Romaňuk, Juraj (Author) Beránek, Jaromír (Translator) Issue 3. vyd. (2. čes. vyd.) Issue stat. Praha : Merkur, 1990 (Čes. Těšín : Tisk 3) Phys.des. 303 s. : [20] s. barev. fot. ; 21 cm ISBN 80-7032-036-2 27,50 Kčs Note Vazba Václav Šimice. 7000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Subj. Headings jídla - příprava - technologie - učebnice učilišť stř. odb. (roč. 3.) Form, Genre učebnice středních škol UDC 641/642 * 372.8 Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1