Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Brhlík, Eduard (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Graf. úprava KvětaKovářová
    Other author Romaňuk, Juraj (Author)
    Beránek, Jaromír (Translator)
    Issue3. vyd. (2. čes. vyd.)
    Issue stat.Praha : Merkur, 1990 (Čes. Těšín : Tisk 3)
    Phys.des.303 s. : [20] s. barev. fot. ; 21 cm
    ISBN80-7032-036-2 27,50 Kčs
    NoteVazba Václav Šimice. 7000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headingsjídla - příprava - technologie - učebnice učilišť stř. odb. (roč. 3.)
    Form, Genre učebnice středních škol
    UDC641/642 * 372.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie přípravy pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.