Number of the records: 1  

Umění koštérské

  1. Author Čebiš, František Rudolf, 1895-1961 (Author)
    TitleUmění koštérské : organoleptická analysa / Fr. R. Čebiš ; Obr. Arnošta Karáska
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : SNTL, 1957
    Phys.des.116, [3] s. ; 8°
    EditionŘada potravinářské literatury
    Series/headingŘada potravinářské literatury
    NoteUrčeno zaměstnancům závodů vinařských, podniků pohostinských a vináren. 10300 výt.. Frontispice. Přehl. lit.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings7 degustace * 7 víno
    Keywordsanalýza organoleptická
    Subj. HeadingsVíno - ochutnávání
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC614.31-026.784
    AnnotationAutor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňuje na specifickévlastnosti jednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Umění koštérské

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.