Number of the records: 1
Umění koštérské
Author Čebiš, František Rudolf, 1895-1961 (Author) Title Umění koštérské : organoleptická analysa / Fr. R. Čebiš ; Obr. Arnošta Karáska Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : SNTL, 1957 Phys.des. 116, [3] s. ; 8° Edition Řada potravinářské literatury Series/heading Řada potravinářské literatury Note Určeno zaměstnancům závodů vinařských, podniků pohostinských a vináren. 10300 výt.. Frontispice. Přehl. lit.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Subj. Headings 7 degustace * 7 víno Keywords analýza organoleptická Subj. Headings Víno - ochutnávání Conspect 614 - Veřejné zdraví a hygiena UDC 614.31-026.784 Annotation Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňuje na specifickévlastnosti jednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín. Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1