Number of the records: 1
100 a 1 jídel z mletého masa
Author Kosek, Oldřich (Author) Title 100 a 1 jídel z mletého masa / Oldřich Kosek Název v tiráži 100 + 1 jídel z mletého masa Sto a jedna jídel z mletého masa Sto a jedno jídlo z mletého masa Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : Merkur, 1980 Phys.des. 151 s. ; 17 cm ISBN Kč 8,00 Note 30000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Subj. Headings mleté maso Form, Genre kuchařské recepty UDC 641/642 Annotation Předpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky, hamburgery, toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst. Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1