Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Matejka, Mikuláš (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 1 / Mikuláš Matejka, Irena Balagová
    Other author Balagová, Irena (Author)
    Issue6., čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd.
    Issue stat.Praha : IQ 147, 1996
    Phys.des.126 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-238-0697-1
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie přípravy pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.