Number of the records: 1
Technologie výroby potravin rostlinného původu
Author Hrabě, Jan, 1943- (Author) Title Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza Název v tiráži Technologie výroby potravin rostlinného původu pro kombinované studium Other author Buňka, František, 1978- (Author) Hoza, Ignác, 1941- (Author) Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Issue Vyd. 1. Issue stat. Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 Phys.des. 189 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7318-520-6 Note Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Subj. Headings potraviny rostlinného původu * potravinářská technologie * 7 food of vegetable origin * 7 food technology Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 664:631.57 * 663/664 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1