Number of the records: 1  

Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody

  1. TitleDrůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody : ČSN 57 3100
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2002
    Phys.des.11 s.
    ISBN110.00 Kč
    EditionČeská technická norma
    Series/heading Česká technická norma
    Subj. Headings masné výrobky * drůbeží maso
    Form, Genre normy
    UDC637.5+664.91/.95 * 637.54`65 * 006.7/.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindStandards
    Call numberLocationSublocationInfo
    NO 19397Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.