Search results

Records found: 3  
Your query: Author Sysno = "^kl_us_auth p0053209^"
  1. Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] .  Praha :  Grada,  2012 .  125 s.   [1, currently available 1]
    Uzení, nakládání a konzervování masa
  2. Klobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty / Bernhard Gahm ; 142 barevných fotografií Fridhelma Volka ; [přeložila Jitka Koubková] .  Praha :  Grada,  2007 .  156 s.   [1, currently available 1]
    Klobásy, salámy, paštiky
  3. Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování / Bernhard Gahm ; [překlad Václav Škoda] .  Ostrava :  Blesk,  1995 .  142 s.   [1, currently available 1]
    Domácí zabíjačka


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.