Search results
- Metodiky chemických rozborů pro hodnocení kvality odrůd : jednotné pracovní postupy / František Novotný . Brno : Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský Brno, Odbor odrůdového zkušebnictví, 2006 . 4 sv. (205, 206, 205, 202 s.)
- Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU / Jaroslav Červenka, Zdeněk Poděbradský, Jan Jarolímek . V Praze : Česká zemědělská univerzita, Informační a poradenské centrum PEF, 2004 . 69 s.
- Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová . V Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 . 88 s.
- Tvorba výnosu a kvalita ovsa : vědecká monografie / Jan Moudrý . V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2003 . 167 s.
- Uherské chmele : příspěvek k posuzování hodnoty chmele dle vnějších vlastností / napsal František Chodounský . V Praze : nákladem Jednoty pro založení a vydržování Výzkumného ústavu pro průmysl pivovarnický v Čechách, 1904 23 stran
- O hodnotě českého ječmene : přednáška ... o valné hromadě Jednoty roku 1902 ; Příspěvek ku otázce hodnoty českého ječmene ; Příspěvek ku hodnotě českého ječmene / Fr. Chodounský ; analyse chemické provedl Vácslav Bareš, biologické-chemické Vojtěch Netík, analyse Jan Šatava . V Praze : nákladem Jednoty k vydržování Výzkumného ústavu pro průmysl pivovarnický v Čechách, 1902 35 stran
- O rozpoznání pluch v potravinách, kořeních a krmivech / napsal Jaroslav Formánek . V Praze : J. Formánek : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1900 . 23 s.
- O stanovení hodnoty ječmene / pojednává Ant. Bělohoubek . V Praze : A. Bělohoubek, 1880 . 32 s.