Search results

Records found: 15  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0205508 xodb^"
  1. Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe .  Praha :  Vašut,  2021  87 stran   [1, currently available 1]
    Domácí zpracování zvěřiny
  2. Domácí porážky drůbeže a králíků / Wilhelm Bauer .  [Líbeznice] :  Víkend,  2018  126 stran   [2, currently available 1, at library only 1]
    Domácí porážky drůbeže a králíků
  3. Uzenář / Karel Josef Jarník .  Tábor :  OSSIS,  2016  174 stran   [1, currently available 1]
    Uzenář
  4. Jíst zvířata / Jonathan Safran Foer ; z anglického originálu Eating animals přeložila Lucie Menclíková .  Praha :  Dokořán,  2015  291 stran   [1, currently available 1]
    Jíst zvířata
  5. Řeznictví a uzenářství / Václav Rošický .  Tábor :  OSSIS,  2015  304 stran   [1, currently available 1]
    Řeznictví a uzenářství
  6. Učebná kniha uzenářství a řeznictví / Josef Achrer .  Tábor :  OSSIS,  2014 .  161 s.   [1, currently available 1]
    Učebná kniha uzenářství a řeznictví
  7. Nakládání a uzení / Dick a James Strawbridgeovi ; přeložil Viktor Faktor .  V Praze :  Metafora,  2013 .  176 s.   [1, currently available 1]
    Nakládání a uzení
  8. Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] .  Praha :  Grada,  2012 .  125 s.   [1, currently available 1]
    Uzení, nakládání a konzervování masa
  9. Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství : návody a doporučení pro porážku a zpracování na ekologické farmě / Pavel Smetana, Petr Trávníček, Tomáš Vrubl .  Olomouc :  Bioinstitut,  2008 .  51 s.   [1, currently available 1]
    Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství
  10. Pečení, uzení, grilování ryb a masa / Jürgen a Petra Lorenzovi ; [z německého originálu ... přeložila Pavla .  Praha :  Ottovo nakladatelství,  2007 .  152 s.   [1, currently available 1]
    Pečení, uzení, grilování ryb a masa

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.