Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0245228 xodb^"
  1. Mikrobiologie / Šárka Musilová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2018-2019  3 svazky (65 75 66 stran)  
    Mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ. (1. část)
    Mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ. (2. část)
    Mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ. (3. část)
    Mikrobiologie
  2. Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2019  90 stran   [2, currently available 2]
    Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin
  3. Potravinářská mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2019  131 stran   [1, currently available 1]
    Potravinářská mikrobiologie
  4. Praktická cvičení z výživy psů a koček / Eva Skřivanová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2018  68 stran   [1, currently available 1]
    Praktická cvičení z výživy psů a koček
  5. Fundamentals of microbiology : for students of the Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech University of Life Science Prague / Věra Bunešová .  Prague :  Czech University of Life Science,  2017  90 stran   [1, currently available 1]
    Fundamentals of microbiology
  6. Cvičení z hygieny a zdravotní nezávadnosti potravin : pro posluchače FAPPZ / Věra Bunešová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2016  62 stran   [1, currently available 1]
    Cvičení z hygieny a zdravotní nezávadnosti potravin
  7. Cvičení z potravinářské mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ / Eva Vlková, Vojtěch Rada .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2013 .  47 s.   [1, currently available 1]
    Cvičení z potravinářské mikrobiologie
  8. Základy moderní výživy skotu : vědecká monografie zpracovaná v rámci řešení VZ MSM 6046030901 / Mudřík, Zd., Doležal, P., Koukal, P. a kolektiv .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2006 .  276 s.   [1, currently available 1]
    Základy moderní výživy skotu
  9. Potravinářská mikrobiologie / Eva Tománková, Vojtěch Rada, Jiří Killer .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2006 .  168 s.   [1, currently available 1]
    Potravinářská mikrobiologie


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.