Search results
- Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová . Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017] ©2017 21 stran [1, currently available 1]
- Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví : zdravotní tvrzení na potravinách / [Turek Bohumil, Šíma Petr, Michalová Irena] . Praha : Potravinářská komora České republiky : Ministerstvo zdravotnictví České republiky, 2013 . 48 s. [1, currently available 1]
- Výživový stav populace a nutriční rizika / Bohumil Turek . Praha : Státní zdravotní ústav, 2004 . 32 s. [1, currently available 1]
- Přídatné a aromatické látky, kontaminanty a potravní doplňky v nové potravinářské legislativě : (rukověť pro potravinářský průmysl ČR) / Jiří Kodl, Bohumil Turek . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1998 . 64 s. [1, currently available 1]
- Výživa ve stáří / Bohumil Turek, Jana Dostálová . Praha : ÚZPI, 1996 . 59 s. [1, currently available 1]
- Mikrobiologická problematika ve výživě / Stanislav Hrubý, Bohumil Turek . Brno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 1996 . 145 s. [1, currently available 1]
- Nutriční toxikologie / Bohumil Turek, Milena Černá, Stanislav Hrubý . Brno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 1994 . 123 s. [1, currently available 1]
- Hygienická problematika mikroflóry trávicího ústrojí u člověka / Stanislav Hrubý, Bohumil Turek . Praha : Avicenum, 1989 . 132 s. [2, currently available 2]
- Hygiena výživy v denní praxi / Karel Halačka, Karel Návrat, Bohumil Turek . Praha : Avicenum, 1988 . 170 s. [2, currently available 2]