Search results

Records found: 3  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth p0008606 amg^"
  1. Řízení hotelového provozu / Jaromír Beránek, Pavel Kotek .  Praha :  MAG Consulting : Grada,  2003 .  218 s.  
    Řízení hotelového provozu
  2. Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Graf. úprava KvětaKovářová .  Praha :  Merkur,  1990 .  303 s.  
    Technologie přípravy pokrmů
  3. Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť : učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Il. Elena Klindová .  Praha :  Merkur,  1984 .  244 s.  
    Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.