Search results

Records found: 10  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth p0033487 xodb^"
  1. Přírodní způsoby čištění znečištěných povrchových a odpadních vod / Jan Šálek, Václav Tlapák .  Praha :  Pro Českou komoru autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT) vydalo Informační centrum ČKAIT,  2006 .  283 s.   [1, currently available 0]
    Přírodní způsoby čištění znečištěných povrchových a odpadních vod
  2. Malé vodní nádrže / Václav Tlapák, Jaroslav Herynek .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2002 .  198 s.   [1, currently available 1]
    Malé vodní nádrže
  3. Technologie melioračních staveb / Václav Tlapák, Vladimír Pavlík .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2001 .  179 s.   [1, currently available 1]
    Technologie melioračních staveb
  4. Úpravy vodních toků a hrazení bystřin / Václav Tlapák, Jaroslav Herynek .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2001 .  146 s.   [1, currently available 1]
    Úpravy vodních toků a hrazení bystřin
  5. Voda v zemědělské krajině / Václav Tlapák ; Jan Šálek, Vladimír Legát .  Praha :  Brázda,  1992 .  318 s   [1, currently available 0]
    Voda v zemědělské krajině
  6. Odvodňování zemědělské půdy / Karel Jůva, Jan Dvořák, Václav Tlapák .  Praha :  SZN,  1987 .  318 s.   [1, currently available 1]
    book
  7. Malé vodní toky / Karel Jůva, Antonín Hrabal, Václav Tlapák .  Praha :  SZN,  1984 .  253 s.   [1, currently available 1]
    Malé vodní toky
  8. Meliorační kultivace a rekultivace zemědělské půdy / Karel Jůva, Josef Pflug, Václav Tlapák .  Praha :  SZN,  1984 .  302 s.   [1, currently available 1]
    book
  9. Ochrana půdy, vegetace, vod a ovzduší / Karel Jůva, Antonín Hrabal, Václav Tlapák .  Praha :  SZN,  1977 .  180 s.   [1, currently available 1]
    book
  10. Meliorace luk a pastvin / Karel Jůva, Vladimír Regal, Václav Tlapák .  Praha :  SZN,  1973 .  286 s.   [1, currently available 1]
    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.