Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth p0046534 amg^"
  1. Houby jedlé a jedovaté / Jan Macků .  Praha :  Brázda,  1949 .  270 s.  
    book
  2. Moravské muchomůrky = (Amanitae Moraviae) / Jan Macků .  Brno :  Mor. přírodovědecká společnost : A. Píša [distributor],  1942 .  34 s.  
    Moravské muchomůrky
  3. Erginy : (enzymy, vitaminy, hormony, geny a funkcioniny) / napsal Jan Macků .  Olomouc :  Prombergr,  1940  103 stran  
    book
  4. Pěstování a sbírání rentabilních rostlin léčivých / napsal Jan Macků .  Olomouc :  Promberger,  1940 .  152 s.  
    book
  5. Český houbař : ilustrovaný klíč kapesní k určení nejdůležitějších v naší vlasti rostoucích jedlých a jedovatých hub na základě jich vědecké soustavy s návodem, jak zacházeti s houbami v praksi a v kuchyni se 253 barevnými a 39 černými obrazy na 80 tabulkách / Jan Macků .  Olomouc :  R. Promberger,  1924 .  257 s.  
    Český houbař
  6. Houbová kuchyně : vyzkoušených 100 receptů : dodatek k "Českému houbaři" / napsal Jan Macků .  V Olomouci :  R. Promberger,  1915  32 stran  
    Houbová kuchyně
  7. Praktischer Pilzsammler : ill. Taschen-Bestimmungsbuch zum Bestimmen aller in unserer Heimat wachsenden essbaren u. giftigen Pilze auf Grund ihrer wissenschaftlichen Systematik mit Anleitung zur Behandlung der Pilze in der Praxis und Küche / von Johann Macků, Al. Kaspar .  Olmütz :  R. Promberger,  1915 .  205 s.  
    Praktischer Pilzsammler
  8. Český houbař : illustrovaný klíč kapesní k určení všech v našich vlastech rostoucích jedlých a jedovatých hub na zákl. jich vědecké soustavy s návodem, jak zacházeti s houbami v praksi a v kuchyni / Jan Macků .  Olomouc :  Promberger,  1913 .  174 s.  
    Český houbař
  9. Druhý příspěvek ku poznání Basidiomycetův a Ascomycetův moravských / Naps. PhDr. Jan Macků .  Prostějov :  Klub přírodovědecký,  1911 .  14 s.  
    Druhý příspěvek ku poznání Basidiomycetův a Ascomycetův moravských


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.