Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth u0002530 xodb^"
  1. Snadná jídla : v barvě, chuti a konzistenci / Jan Krajč .  Praha :  České a slovenské nakladatelství,  2008 .  165 s.   [1, currently available 1]
    Snadná jídla
  2. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2006 .  101 s., [17] l. příl.   [1, currently available 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny
  3. Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2004 .  183 s.   [1, currently available 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii
  4. Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2002 .  102 s.   [1, currently available 1]
    book
  5. Hygiena v gastronomii : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / Jarmila Číhalová, Marie Jechová .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2001 .  70 s.   [1, currently available 1]
    book
  6. Slovník odborné kuchařské terminologie : anglicko-český, česko-anglický : francouzsko-český, česko-francouzský : německo-český, česko-německý / Martin Hrabec, Karel Smetana .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2000 .  127 s.   [1, currently available 1]
    Slovník odborné kuchařské terminologie


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.