Search results
- Snadná jídla : v barvě, chuti a konzistenci / Jan Krajč . Praha : České a slovenské nakladatelství, 2008 . 165 s. [1, currently available 1]
- Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006 . 101 s., [17] l. příl. [1, currently available 1]
- Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004 . 183 s. [1, currently available 1]
- Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 . 102 s. [1, currently available 1]
- Hygiena v gastronomii : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / Jarmila Číhalová, Marie Jechová . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2001 . 70 s. [1, currently available 1]
- Slovník odborné kuchařské terminologie : anglicko-český, česko-anglický : francouzsko-český, česko-francouzský : německo-český, česko-německý / Martin Hrabec, Karel Smetana . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2000 . 127 s. [1, currently available 1]