Výsledky vyhledávání

  1. Slavnosti sněženek - setkání s Bohumilem Hrabalem a jeho dílem / Bronislav Kuba .  Kersko :  Bronislav Kuba vlastním nákladem,  2020  526 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
  2. Své milence : listy a básně pro Justýnu Vondroušovou / Jaroslav Vrchlický .  Praha :  Milan Šedivý,  2020  505 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  3. Stoletý hoch od Bobří řeky : dobrodružství života a metod Jaroslava Foglara, legendy české literatury a skautingu / Jiří Zachariáš .  Praha :  Nakladatelství Ostrov,  2020  415 stran   [1, z toho volných 1]
  4. Literka : informační zpravodaj Památníku písemnictví na Moravě .  Rajhrad :  Muzeum Brněnska,  [2007]-  
    http://rajhrad.muzeumbrnenska.cz
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2020: leden, únor, březen, duben, 5, červen, letní speciál
    2019: leden-duben, červen, říjen-prosinec + Letní spec.
    2018: únor, květen-červen, září-prosinec + Letní spec.
    2017: leden, březen-prosinec
    2016: leden-prosinec
    2015: leden-říjen, prosinec
    2014: leden-prosinec
    2013: září-prosinec
    časopis

    časopis

  5. Slovo a smysl : časopis pro mezioborová bohemistická studia = Word & sense : journal for interdisciplinary theory and criticism in Czech studies .  Praha :  Ústav české literatury a literární vědy FF UK,  [2004]-  
    http://slovoasmysl.ff.cuni.cz
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2020: 33
    2019: 31, 32, Bibliografie Jiřího Brabce
    2018: 29-30
    2017: 27-28
    2016: 25-26
    2015: 23-24
    2014: 21-22
    2013: 19-20
    2012: 17-18
    2011: 15-16
    2010: 13-14
    2009: 11/12
    2008: 9/10
    2007: 7-8
    2006: 5-6
    2005: 3-4
    Slovo a smysl

    časopis

  6. Obrazy života v české literatuře / Václav Vaněk .  Praha :  Univerzita Karlova, Filozofická fakulta,  2020  345 stran   [1, z toho volných 1]
  7. Komu múza přeje : od Máchy k Topolovi : výbor ze studií / Leszek Engelking ; Radim Kopáč (editor) ; z polských originálů přeložili Michael Alexa, Václav Burian, Barbora Kolouchová, Jan Jeništa, Jan Linka a Iveta Mikešová .  Praha :  Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum,  2020  395 stran   [1, z toho volných 1]
  8. Poetika narativního komentáře : rétorický vypravěč v české literatuře / Jiří Koten .  Brno : Praha :  Host ; Ústav pro českou literaturu AV ČR,  2020  255 stran   [1, z toho volných 1]
  9. Poezie v exilu : čeští básníci za studené války a západní básnická tradice / Josef Hrdlička .  Praha :  Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum,  2020  288 stran   [1, z toho volných 1]